Wijnproeverij

Wijnvaten bij ingang Heeren Dubbel

Wijn speelt een grote rol bij Kasteel Café Heeren Dubbel. Eigenaar Mark Bergevoet is afgestudeerd vinoloog en verzorgt veel wijnproeverijen en -cursussen.

Proeverij

Wat dacht u van een wijnproeverij met collega’s of zakenrelaties? In overleg met u organiseert Mark een proeverij op maat. Ook is er de mogelijkheid om aansluitend te dineren. Afhankelijk van de grootte van de groep kan de proeverij plaatsvinden in een van onze middeleeuwse ruimtes.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze wijnproeverijen of reserveren? Neem dan contact op via 0314 – 67 50 90. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl.

Reserveer wijnproeverij

 

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan. Mark Bergevoet, mede-eigenaar en vinoloog, neemt u graag mee in de wondere wereld van de wijnen aan de hand van een wijnproeverij of -cursus. 

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.