Vergaderen

vergadering

Voor iedere zakelijke bijeenkomst biedt Heeren Dubbel een passende vergaderlocatie. Het Kasteel Café beschikt over verschillende ruimtes waar u kunt vergaderen. Voor een kleine groep tot 14 personen is de Opkamer een perfecte locatie, maar voor grotere bijeenkomsten is bijvoorbeeld de Ruiterzaal een ideale plek.

Vergaderbreak

Tijdens een vergaderbreak is er de mogelijkheid om heerlijk te wandelen in het omringende parkbos de Plantage of een bezoek (met rondleiding) te brengen aan Kasteel Huis Bergh.

Wij kunnen in overleg met u een vergaderarrangement samenstellen. U kunt het zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt, zoals inclusief lunch of diner.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een ruimte reserveren? Neem dan contact op via 0314 – 67 50 90. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl

Vrijblijvende offerte

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.