Bedrijfsfeest

bedrijfsborrel

Door het gevarieerde aanbod aan ruimtes heeft Heeren Dubbel altijd een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest of -borrel. Wat dacht u van een informele borrel in de Bakkerijbar, het karakteristieke barretje achterin de zaak? Of als u het groter wilt aanpakken, kan dat in de sfeervolle Ruiterzaal? Wij kunnen voor u de meest gevarieerde gerechten bereiden.

Terras

In de zomermaanden biedt ons terras met uitkijk op het imposante Kasteel Huis Bergh ook een unieke locatie voor een bedrijfsfeest- en of borrel.

Ieder bedrijfsfeest kent een ander programma en u heeft ongetwijfeld specifieke wensen over de invulling. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om tot een passend resultaat te komen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een bedrijfsfeest reserveren? Neem dan contact op via 0314-675090. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl

Afspraak maken

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan. Mark Bergevoet, mede-eigenaar en vinoloog, neemt u graag mee in de wondere wereld van de wijnen aan de hand van een wijnproeverij of -cursus. 

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.