Bedrijfsfeest

bedrijfsborrel

Door het gevarieerde aanbod aan ruimtes heeft Heeren Dubbel altijd een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest of -borrel. Wat dacht u van een informele borrel in de Bakkerijbar, het karakteristieke barretje achterin de zaak? Of als u het groter wilt aanpakken, kan dat in de sfeervolle Ruiterzaal? Wij kunnen voor u de meest gevarieerde gerechten bereiden.

Terras

In de zomermaanden biedt ons terras met uitkijk op het imposante Kasteel Huis Bergh ook een unieke locatie voor een bedrijfsfeest- en of borrel.

Ieder bedrijfsfeest kent een ander programma en u heeft ongetwijfeld specifieke wensen over de invulling. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om tot een passend resultaat te komen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een bedrijfsfeest reserveren? Neem dan contact op via 0314-675090. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl

Afspraak maken

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.