Zakelijk

zakelijk

Voor zakelijke bijeenkomsten is Kasteel Café Heeren Dubbel een zeer geschikte locatie. Vergaderen of dineren kan in een van onze middeleeuwse ruimtes. Tijdens een vergaderbreak is er de mogelijkheid om het kasteel te bezoeken of een mooie wandeling te maken. Ook kan bij Heeren Dubbel een bedrijfsfeest of -borrel gehouden worden.

Een wijnproeverij met zakenrelaties of collega’s behoort ook tot de opties bij het Kasteel Café.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een ruimte reserveren? Neem dan contact op via 0314-675090. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl

Vrijblijvende offerte

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.