Wijnproeverij

Wijncursus | Heeren DubbelKasteel Café Heeren Dubbel biedt verschillende wijnproeverijen aan. Vinoloog Mark Bergevoet heeft diverse proeverijen voor u geselecteerd. Zelfs zonder reservering is het mogelijk om bij het Kasteel Café deel te nemen aan een proeverij. Hiervoor heeft Mark twee opties:

’45 minutes’
Kosten: € 14,50 p.p.
U krijgt 4 wijnen te proeven met daarbij uitleg. Elke maand heeft het Kasteel Café weer andere wijnen om te laten proeven, dus vaker deelnemen blijft verrassend.

’90 minutes’
Kosten: € 19,50 p.p.
Een wijnproeverij van 6 bijzondere wijnen in 90 minuten. Ook hier werkt Mark maandelijks met andere wijnen. Geserveerd met brood en water.
(Groepen groter dan 12 personen graag wel op reservering)

‘Wijn & spijs’
Kosten: € 27,50 p.p.
U kunt genieten van 5 kleine gerechten met daarbij begeleidende wijnen en toelichting.
(Groepen groter dan 12 personen graag wel op reservering)

Op reservering biedt het Kasteel Café diverse soorten wijnproeverijen aan. Maak hieronder uw keuze.
 

Wijnproeven voorafgaand aan een diner
Duur: 1 tot 1,5 uur
Aantal wijnen: 6
Min/max aantal personen: 10/30
Kosten p.p. : € 19,50
Een wijnproeverij met de wijnen uit het arrangement. U weet voor aanvang van het diner waar u op moet letten bij de wijn en spijs-ontdekking.

Wijnproeven voor (en bij) bedrijven
Duur: 1,5 uur
Aantal wijnen: 6
Maximaal 30 personen per groep
Kosten: € 15,00 p.p.
Exclusief vervoers- en cateringkosten.
Heeft u een open dag bij u op het bedrijf of een bedrijfsfeest? Dan komen wij naar u toe en verzorgen een informele thema-wijnproeverij met een leuke prijsvraag.

Wijnproeftafel tijdens thema-avond
Naast het buffet tijdens thema-avonden kunt u genieten van een wijntafel met uitleg. Bijvoorbeeld: welke wijnen passen goed bij het thema Wild?
Duur: 3 uur
Min/max pers: 25/200
Aantal wijnen: 15/20
Kosten: nacalculatie per geschonken fles
U komt zelf naar de wijntafel, die vol staat met 25 verschillende flessen. De wijnspecialist achter de wijntafel legt u en uw gasten alles uit over de verschillen in smaak, maar ook in combinatie met de diverse gerechten.

Rondleiding en proeven in de wijngaard
Rondleiding in één van de lokale wijngaarden (Avitera in Azewijn of Wijngoed Montferland in Stokkum) met proeverij.
Duur: 2/2,5 uur
Min/max personen: 10/30
Kosten : € 15,00
Samen met de wijnboer naar de druiven en een rondleiding in de wijnkelder. Uiteraard ontbreekt de proeverij aan het einde niet.

Proeverij vrijgezellenfeest
Duur: 1,5 uur
Aantal wijnen: 6
Minimaal aantal personen: 10
Kosten: €19,50 p.p.
Een leuke, educatieve invulling van een middag met vrienden. Met een ludieke opdracht voor de toekomstige bruid of bruidegom.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze wijnproeverijen of een reservering maken? Neem dan telefonisch contact op met 0314 – 67 50 90. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl.

Reserveer wijnproeverij

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan. Mark Bergevoet, mede-eigenaar en vinoloog, neemt u graag mee in de wondere wereld van de wijnen aan de hand van een wijnproeverij of -cursus. 

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.