Vinoloog

Vinoloog Mark Bergevoet

Wijn speelt een belangrijke rol bij het Kasteel Café. Eigenaar en vinoloog Mark Bergevoet wil zijn liefde voor wijn graag delen in ‘s-Heerenberg. Mark heeft een groot aanbod aan wijnproeverijen en -cursussen voor zowel beginnende wijnliefhebbers als gevorderden. Bij het Kasteel Café worden zo’n twaalf verschillende soorten wijn per glas geschonken.

Bijzondere wijnen

Mark Bergevoet is sinds 2002 actief als zelfstandig ondernemer. Na zijn opleidingen (o.a. Vinologie en Gastronomie) heeft Mark samen met zijn partner Kelly Bod restaurant Villa Copera in Tolkamer overgenomen. Na vijf succesvolle jaren verkocht het stel het restaurant. Omdat de vraag naar hun bijzondere wijnen bleef, hebben Mark en Kelly Glasses Wines opgericht. In 2013 hebben ze deze website met webwinkel in het leven geroepen.

Midden-Oosten

In de loop der jaren is Mark dé Midden-Oosten specialist van Nederland geworden. Diverse bezoeken aan Libanon, Egypte en Jordanië hebben ervoor gezorgd dat Mark nauwe banden met chateau-eigenaren en wijnmakers heeft opgebouwd.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan. Mark Bergevoet, mede-eigenaar en vinoloog, neemt u graag mee in de wondere wereld van de wijnen aan de hand van een wijnproeverij of -cursus. 

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.