Torensuites

Op de gastenlijst van kasteel Huis Bergh stonden eens koningen, hertogen en vele andere prominenten. Nu is vorstelijk overnachten binnen ieders bereik. Niets staat u in de weg om u kasteelheer of -vrouw te voelen in uw eigen kasteeltoren

Platte Toren | Heeren DubbelPlatte Toren

De platte toren ligt direct naast het Koetshuis. Via een smalle buitentrap komt u op de eerste etage van de toren. Hier is de riante slaapkamer en de moderne badkamer. De oude muren, de hoge plafonds en de nisjes met kleine ramen zorgen voor een intieme sfeer. Een wenteltrap buiten de slaapkamer leidt u naar de stijlvolle salon op de tweede etage. Hier kunt u helemaal uzelf zijn en genieten van het comfort dat deze suite u biedt. De liefde voor detail is af te lezen aan de inrichting.

Platte toren | Heeren Dubbel

 

Ronde Toren | Heeren DubbelRonde Toren

Vanaf de toegangspoort van kasteel Huis Bergh loopt u recht op de ronde toren af. Deze toren ligt vlak naast de ophaalbrug over de slotgracht. Via een kleine trap aan de voorzijde van de toren komt u op de eerste verdieping. Hier is de slaap- en badkamer. De trap naar de salon op de tweede verdieping is klein en smal, precies zoals het in een historische verdedigingstoren moet zijn.

In de salon zorgen de ronde muren en hoge plafonds voor een bijzondere ambiance. Het uitzicht vanuit de kleine vensters is uniek. Aan de ene kant is er zicht op het imposante kasteel en aan de andere kant kijkt u op de laatmiddeleeuwse wal met het parkbos De Plantage. Beneden aan de waterkant heeft u een  privéterrasje aan de oever van de slotgracht.  

Torensuite | Heeren Dubbel

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een torensuite boeken? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 – 65 19 41. U belt dan naar Hotel Restaurant Ruimzicht, zij verzorgen de exploitatie van de torensuites. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com. Bekijk hier het fotoalbum

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.