Overnachten

Koetshuis Heeren DubbelOp steenworp afstand van het koetshuis staan twee oorspronkelijke verdedigingstorens die zijn omgebouwd tot luxe hotel suites. De Ronde en Platte toren bestaan uit twee verdiepingen met een apart slaap- en leefgedeelte.

Luxe

Tegelijkertijd laat de luxe inrichting van de suites niets te wensen over. De torens beschikken over modern comfort met alle eigentijdse communicatiemogelijkheden als gratis Wifi, TV, een muziek en DVD- installatie en een klein keukengedeelte met een nespresso, evenals een afgescheiden woon- & slaapkamer. 

Sprookje

Overnachten op Kasteel Huis Bergh zult u nooit meer vergeten. Wanneer u ontwaakt, lijkt het of u in een sprookje leeft. U bent ongeveer de enigen op het kasteelterrein waardoor u zich een koning te rijk voelt. Proef de sfeer van de Middeleeuwen en ervaar de intimiteit van de dikke kasteelmuren, de nisjes en de smalle wenteltrap!

Prijs

De prijs is per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt: 

  Ma t/m do Vrij t/m za Zondag
Platte Toren € 215,00 € 235,00 € 197,50
Ronde Toren € 235,00 € 275,00 € 275,00

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een torensuite boeken? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 – 65 19 41. U belt dan naar Hotel Restaurant Ruimzicht, zij verzorgen de exploitatie van de torensuites. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com. Bekijk hier het fotoalbum. 

De torens zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Honden zijn niet toegestaan. 

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan. Mark Bergevoet, mede-eigenaar en vinoloog, neemt u graag mee in de wondere wereld van de wijnen aan de hand van een wijnproeverij of -cursus. 

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.