Rondleidingen

Enthousiaste gidseRondleiding Huis Bergh | Heeren Dubbeln laten ieders verbeelding spreken! Zij laten oude tijden herleven door u mee te nemen op een 1¼ uur durende rondleiding. Ook zijn er torenbeklimmingen onder leiding van een gids. Wanneer deze en de rondleidingen plaatsvinden hangt af van de openingstijden van Kasteel Huis Bergh. 

ridderslag2-445x322Daarnaast is er voor kinderen iedere zondag Ridderslag, waar de kinderen na hun tocht met opdrachten door het kasteel tot ridder worden geslagen of tot hofdame worden benoemd. 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het Kasteel vindt plaats in het Kasteel Café.

 

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan. Mark Bergevoet, mede-eigenaar en vinoloog, neemt u graag mee in de wondere wereld van de wijnen aan de hand van een wijnproeverij of -cursus. 

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.