Evenementen

Evenementen | Huis BerghOp Huis Bergh valt altijd wel iets te beleven. Naast het museumbezoek tijdens de reguliere openingstijden, organiseert Huis Bergh ook regelmatig evenementen en concerten zodat bezoekers het kasteel ook eens op een andere manier kunnen beleven. 

Concerten

Huis Bergh leent zich prima voor concerten. De werkgroep Vrienden van Huis Bergh organiseert elk seizoen een concertreeks met een rijk en gevarieerd aanbod aan artiesten. 

Evenementen

Op het Kasteel vinden verschillende evenementen plaats. Van een Middeleeuws weekend in juni tot een herfstvakantie vol kinderactiviteiten. Kasteel Café Heeren Dubbel springt vaak in op deze evenementen en thema’s.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.