Zalen

Vooraanzicht | Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel heeft meerdere ruimtes in middeleeuwse stijl beschikbaar voor uw feest, bijeenkomst, diner of bruiloft.

Ruimtes

Heeren Dubbel heeft een prachtig terras met uitkijk op het imposante Kasteel Huis Bergh. Voor iedere bijeenkomst is er bij ons een geschikte ruimte te reserveren. Een combinatie van meerdere ruimtes is natuurlijk ook mogelijk.

Het Grand Café
De naam zegt het al. Het Grand Café is een gezellige, informele ruimte waar plek is voor ongeveer 30 zitplaatsen. Hier kan men genieten van een heerlijke lunch of high tea, of gezellig een kop koffie of een glaasje wijn nuttigen. In het Grand Café vindt u ook de kaartverkoop voor Kasteel Huis Bergh.

De Ruiterzaal
Onze Ruiterzaal biedt ruimte voor 80 zitplaatsen. Deze prachtige middeleeuwse ruimte met mooie wandbekleding is een unieke plek voor een bruiloft of ander groot feest. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld het Grand Café of De Bakkerijbar bij uw feest of bijeenkomst te betrekken.

Bakkerijbar

De Bakkerijbar
Vroeger was het de bakkerij van het kasteel, nu kan het karakteristieke barretje worden ingezet voor gezellige borrels, kleine feestjes tot 25 personen en wijnproeverijen. Het knapperende haardvuur op de achtergrond zorgt voor een heerlijk middeleeuws gevoel.

De Opkamer
Dineren of vergaderen zoals vroeger ridders deden om de ronde tafel? Kasteel Café Heeren Dubbel heeft een unieke locatie voor een vergadering, borrel of diner. In de oude verdedigingstoren bevindt zich namelijk de Opkamer. Deze ruimte is te reserveren voor kleine gezelschappen tot 14 personen. 

carousel-left

Het Terras
Heeren Dubbel beschikt over een uniek terras met uitzicht op Kasteel Huis Bergh. Onder grote appelbomen bevinden zich 14 tafels. Bij mooi weer is dit een prachtige plek voor een lunch of high tea. Op een mooie zomeravond kunnen wij op het terras ook uw feest of diner verzorgen.

 

Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie, waar u ook verschillende zalen kunt reserveren. Heeren Dubbel kan ook hier uw diner, receptie of avondfeest verzorgen.

Trouwzaal

Habsburger
De Habsburgerzaal is gelegen direct naast de hal en is tevens de trouwzaal van Kasteel Huis Bergh.

Hal
De Ontvangsthal is een imposante hal met een grote openhaard. Te midden van de prachtige kunstcollectie komt uw bijeenkomst op een speciale manier tot haar recht.

Kasteelkelder
De middeleeuwse Kasteelkelder heeft indrukwekkende gewelven en biedt plaats aan 80 personen.

Huis Bergh | Heeren Dubbel

Hoofdburcht
Bij mooi weer kan een ruimte in het kasteel gecombineerd worden met het terras op de Hoofdburcht.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het reserveren van een ruimte bij het Kasteel Café? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314-675090. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl.

Openingstijden

Doordeweeks en zaterdag: gesloten
Zondag alleen voor Take Away van 12:00 – 16:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy