Over ons

Over ons | Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is gevestigd in het oude Koetshuis op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Via de ophaalbrug loopt u over de slotgracht naar de voorburcht van het kasteel. Aan de rechterkant bevindt zich het oude Koetshuis en het terras van het Kasteel Café. U kijkt op het terras uit op het imposante kasteel. Deze unieke locatie maakt Heeren Dubbel een bijzondere horecagelegenheid.

Mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor een kop koffie met gebak, een heerlijke lunch of een gezellige high tea. Ook voor een bruiloft, feest, diner of een zakelijke bijeenkomst bieden wij allerlei mogelijkheden.

Graag stellen wij u voor aan het eigenaarskoppel van Kasteel Café Heeren Dubbel:

Mark Bergevoet

Mark voert de dagelijkse leiding van het Kasteel Café. Hij is al meer dan 10 jaar actief als zelfstandig ondernemer in de Achterhoekse horeca. Als vinoloog wil hij graag zijn liefde voor wijn delen in ‘s-Heerenberg. Bij Heeren Dubbel speelt wijn dan ook een belangrijke rol. Mark organiseert wijncursussen, maar u kunt ook bij hem komen wijnproeven.

Jos Geerdink

Jos is ook eigenaar van Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam, dat in 2013 door de consument is uitgeroepen tot ‘Leukste Hotel van Nederland’. Hij neemt zijn visie op gastvrijheid mee in de bedrijfsvoering van Heeren Dubbel.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan. Mark Bergevoet, mede-eigenaar en vinoloog, neemt u graag mee in de wondere wereld van de wijnen aan de hand van een wijnproeverij of -cursus. 

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.