Menukaart

Hieronder vindt u de menukaart van Kasteel Café Heeren Dubbel. Wij werken veel met seizoensgebonden gerechten, vandaar dat wij de kaart regelmatig aanpassen. Ook vindt u hier onze wijn- en bierkaart.

Dineren

Heeren Dubbel heeft een uitgebreide lunchkaart. Ook is het mogelijk om te dineren vanaf 8 personen. In overleg stellen wij samen met u een menu samen. Wij bereiden zoveel mogelijk biologisch en werken met seizoensgebonden producten. 

Reserveren

Wilt u met een groep bij ons komen lunchen of misschien een High Tea bij ons nuttigen? Reserveer dan online een tafel. Voor grote groepen gaan wij doordeweeks in de periode november – april ook open.    

Reserveer een tafel

 


 

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.