Menukaart

Hieronder vindt u de menukaart van Kasteel Café Heeren Dubbel. U kunt bij ons terecht voor een kop koffie of verse Emmathee met gebak. Ook is er voor ieder wat wils te vinden op onze uitgebreide lunchkaart. Of wat dacht u van een mooie coupe ijs van ijsboerderij ‘De Steenoven’ in de zon op ons terras. In de namiddag kunt u bij ons borrelen met een Kasteelbiertje of een goed glas wijn met uitzicht op het Kasteel. Wat lekkers van onze borrelkaart maakt het genieten compleet.

Dineren

Naast een heerlijke lunch kunnen wij ook een mooi diner voor u verzorgen. Dit is mogelijk op reservering vanaf 8 personen. Wij stellen graag in overleg met u het menu samen.

Reserveren

Via onderstaande knop kunt u bij ons online een tafel reserveren. Zeker als u met een groep komt of gebruik wilt maken van een arrangement is het noodzakelijk om te reserveren.   

Reserveer een tafel

 


 

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.