Even voorstellen

Maak hieronder kennis met ons team.

Mark | Kasteel Café Heeren DubbelMark Bergevoet 

Eigenaar/Vinoloog

Mark is vanaf 2002 ondernemer en heeft in augustus 2014 Kasteel Café Heeren Dubbel opgestart. Samen met zakenpartner Jos Geerdink en Kelly Bod hebben zij ervoor gezorgd dat er een modern bedrijf is neergezet met respect voor de geschiedenis die het kasteel met zich meebrengt.
Mark is dagelijks te vinden bij het Kasteel Café en is verantwoordelijk voor alles wat met de “voorkant” te maken heeft. Naast wijnproeverijen kun je bij hem ook terecht voor een diner in de bakkerijbar of een avondfeest met live muziek.

Het mooiste aan het Kasteel Café vindt Mark de veelzijdigheid. Van een bierproeverij tot een bruiloft met champagne in de kasteeltuin en een overnachting in de middeleeuwse toren.

 

Lazlo | Kasteel Café Heeren DubbelLazlo 

Gastheer

Lazlo is tijdens zijn studie Civiele Techniek aan de universiteit Twente als weekendhulp bij Heeren Dubbel komen werken. De afwisseling in werkzaamheden in combinatie met de geweldige locatie hebben Lazlo doen besluiten full time bij ons te komen werken. Na de afsluiting van zijn studie richt hij zich nu op de feesten op het kasteel. Lazlo begeleidt uw huwelijk of feest in de tuin, de kasteelkelder of de imposante hal. Tevens heeft Lazlo zich ontwikkeld als bierspecialist en is hij verantwoordelijk voor het wisselende assortiment van zowel het pils als het speciaalbier en overdracht van kennis aan de rest van het team.

Het mooiste aan het Kasteel Café vindt Lazlo de whiskyproeverij; in een middeleeuwse bakkerijbar naast het haardvuur een informele maar zeer informatieve tasting met unieke whisky’s.  

 

Emmy

Leider van de keukenbrigade

Emmy is verantwoordelijk voor de kaart, de catering en geeft leiding aan de rest van de keukenbrigade.

Het leukste van het Kasteel Café vindt Emmy dat zij veel met wild werkt, ze komt namelijk uit een echte jagersfamilie.

 

Logo kroontje | Kasteel Café Heeren DubbelMarleen

Huishouding

Marleen zorgt er al jaren voor dat voor openingstijd ons Kasteel Café er fris en netjes uit ziet. Tevens verzorgt ze de bloemen en creatieve florale decoraties. Door haar eigen planning en indeling beginnen we elke dag met een frisse start. 

Het mooiste van het Kasteel Café vindt Marleen dat er altijd reuring is bij het kasteel. Bezoekers voor de expositie, wandelaars, hotelgasten en bruidsparen, elke dag kom je weer andere mensen tegen.

 

Emmy | Kasteel Café Heeren DubbelEmmy 

Pabostudent/Gastvrouw

Emmy is tijdens haar studie bij Heeren Dubbel komen werken. Door haar ervaring uit eerdere horecazaken groeide ze bij Heeren Dubbel vrij snel uit tot een vaste waarde binnen het bedieningsteam. De goedlachse Emmy is in de weekenden en in de vakantieperiodes bij ons te vinden.

Het mooiste van het Kasteel Café vindt Emmy dat niet alleen de gebouwen middeleeuws aandoen maar dat het zelfs terug komt in de gerechten en producten (broodkommen, vloerbroden, kasteelbier en de borrelplank van Gravin Maria zu dem Bergh)

 

Annabel | Kasteel Café Heeren DubbelAnnabel

Student/Bedieningsmedewerker

Sinds 2015 behoort Annabel tot ons team. Ze heeft zich in korte tijd ontwikkeld van barmedewerker tot bedieningsmedewerker. Zij zal de komende tijd veel te zien zijn als u komt lunchen of voor een kop koffie met gebak langskomt. Haar gedrevenheid is een voorbeeld voor het hele team.

Het mooiste van het Kasteel Café vindt Annabel dat zij door het hechte team binnen korte tijd het “horecavirus” te pakken kreeg en graag wil doorpakken om alle facetten van dit leuke vak zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.

 

Nikki | Kasteel Café Heeren DubbelNikki

Student Sociaal Juridische Dientsverlening/Barmedewerker

Nikki is sinds 2015 werkzaam bij ons. Ze begon in de afwas en heeft vrij snel de stap naar de bar gemaakt. De heldere uitstraling van Nikki zorgt ervoor dat zowel gasten als collega’s haar aanwezigheid zeer op prijs stellen.

Het mooiste van het Kasteel Café vindt Nikki dat iedereen binnen het team de ruimte heeft om zijn of haar idee te uiten en dat het dan ook in de praktijk wordt gebracht, bijvoorbeeld de Babycino, Kelly’s sandwich of de blauwe wijn.

 

David

Student Small Business en Retail manager/Bedieningsmedewerker

Ook David is vanaf 1 april 2016 bij ons komen werken. Door zijn nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen zal David zich de komende zomer ontwikkelen tot een bekwaam gastheer.

Het mooiste van het Kasteel Café vindt David dat in mei 2016 het terras is uitgeroepen tot één van de mooiste van Nederland door de ‘Josseline’s Smaakblog’ op BuitengewoonTafelen.nl.

 

Logo kroontje | Kasteel Café Heeren DubbelCarolien

Keukenbrigade

Carolien heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een sterke en vaste waarden in de keuken. Met haar gedrevenheid en passie vormt ze met Emmy een ijzersterk keukenteam.

 

eigenaarskoppel Heeren DubbelJos Geerdink

Jos is mede eigenaar van het Kasteel Café. Hij is ook eigenaar van Hotel Ruimzicht in Zeddam dat de prijs van “Leukste hotel van Nederland” heeft gewonnen. Jos is niet dagelijks aanwezig bij het Kasteel Café maar doet veel zaken “achter de schermen”. Tevens is hij een goede sparringpartner voor Mark en Kelly.

Het mooiste van het Kasteel Café vindt Jos dat zijn hotelgasten vol lof terugkomen van een middag fietsen en hem bedanken voor de tip over de fantastische lunchlocatie bij het kasteel.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan. Mark Bergevoet, mede-eigenaar en vinoloog, neemt u graag mee in de wondere wereld van de wijnen aan de hand van een wijnproeverij of -cursus. 

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.