Kasteel Café

Kasteel Huis Bergh | Heeren DubbelKasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Recentelijk heeft het Kasteel Café een nieuw eigenaarskoppel die Heeren Dubbel opnieuw op de kaart zet.

Mogelijkheden

U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch of diner. Wij werken met seizoensgebonden gerechten. Bekijk hier wat de menukaart voor dit moment is. Daarnaast biedt Heeren Dubbel voor feesten en partijen of zakelijke bijeenkomsten allerlei mogelijkheden.

Maandthema’s

Heeren Dubbel werkt met maandthema’s. Iedere maand organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.