Kasteel Café Heeren Dubbel is geopend!

Het Kasteel Café en ons terras zijn ingericht op de anderhalve meter samenleving, wij verwelkomen u graag voor een kop koffie, lunch of borrel.

Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM en de Koninklijke Horeca Nederland voor de horeca heeft opgesteld. Daarom vragen wij u om bij een bezoek 1,5 meter afstand te houden, en bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Tijdens uw bezoek aan Kasteel Café Heeren Dubbel bieden wij u op verschillende plaatsen de mogelijkheid om uw handen te wassen met desinfectiezeep; wij zorgen ervoor dat menukaarten, tafels, stoelen, sanitair en overige voorzieningen constant gereinigd worden.

U bent bij ons van harte welkom, met z’n tweeën of met uw gezin: vriendengroepen van meer dan 2 personen mogen bij ons niet bij elkaar zitten. Ook is het niet toegestaan om zelf de tafels en stoelen te verschuiven, omdat dit de anderhalve meter opstelling in gevaar brengt. Wanneer u als gezin meerdere stoelen nodig heeft, zal één van onze medewerkers deze voor u organiseren. Volgt u ten alle tijden de aanwijzingen en het advies van onze medewerkers op, het niet naleven van de regels kan ons namelijk een hoge boete opleveren.

Voor een tafel in ons Kasteel Café is reserveren noodzakelijk. Reserveren voor het terras is mogelijk, maar u mag ook lekker aan komen lopen. U kunt reserveren per email: info@heerendubbel.nl of telefonisch via 0314 – 67 50 90.

Wij hopen u graag snel te zien! Samen zorgen wij ervoor dat onze gasten en onze medewerkers veilig en gezond kunnen gaan genieten van de horeca!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Disclaimer - Privacy Policy