De heerlijkste High Tea van ‘s-Heerenberg!

High tea bij Heeren Dubbel

Een eeuwenoude traditie in Engeland, die ook hier razend populair is geworden: High Tea. Je kunt al op een goed aantal plekken in ‘s-Heerenbeg een mooie High Tea krijgen, maar geen is zo uitgebreid als de High Tea bij Kasteel Café Heeren Dubbel!

Wist je dat de term High Tea in Engeland heel wat anders betekent? Daar staat het namelijk bekend als ‘Afternoon Tea’, ‘Cream Tea’ of soms zelfs ‘Tea’. Deze bestaat al sinds 1840, toen de hertogin van Bedford rond 16:00 steeds honger kreeg en eigenlijk niet kon wachten tot het avondeten. Dit sloeg in heel Engeland aan, en is tot op de dag van vandaag een bekende traditie.

Neem plaats in ons behaaglijke en gezellige café, met uitkijk op het imposante kasteel. Geniet van de meest uitgebreide High Tea van ‘s-Heerenberg!

Bij onze High Tea kun je onbeperkt genieten van onze koffie of heerlijke emmathee: professioneel samengestelde melanges door een echte theesommelier. De beschikbare theesoorten veranderen per seizoen en zijn beschikbaar in zes verschillende smaken. Geheel verantwoord en ethisch geproduceerd voor mens en natuur! 

Natuurlijk horen bij een High Tea ook hapjes! Bij ons krijg je niet een schaal, maar verzorgen we onze High Tea in drie verschillende rondes. We beginnen met een koude hartige ronde. Je krijgt van ons verschillende soorten broodjes, wraps en sandwiches. Onze tweede ronde zit vol met warme hartige verrassingen, en we sluiten af met een royale dessert ronde.

Zoals de Engelsen zeggen: “Savoury first, then sweet!” Oftewel, het hartige eerst, en dan het zoete!

De gerechten in onze High Tea zijn net als de thee zelf seizoensgebonden, en variëren regelmatig. Mocht je vegetarisch zijn of allergieën of andere voorkeuren hebben? Laat het ons even weten, daar houden we zeker rekening mee!

De kosten voor de High Tea bedragen € 24,50 per persoon, inclusief onbeperkt thee en koffie. Reserveren  kan gemakkelijk via het formulier hieronder, of door even te bellen naar 0314-675090

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Afwijkende openingstijden rondom de feestdagen

Zaterdag 24 december: regulier geopend 10.30-17.30

Zondag 25 december: Kerstbrunch van 11.00-14.00 (Uitsluitend op reservering) Niet geopend voor lunch en borrel.

Maandag 26 december: regulier geopend 10.30-17.30

 

Zaterdag 31 december, zondag 1 januari en maandag 2 januari: gesloten

Disclaimer - Privacy Policy