Bruiloft

Huis Bergh | Heeren DubbelEen trouwdag moet bijzonder en perfect zijn. Een dag om nooit te vergeten. Kasteel Café Heeren Dubbel biedt een unieke locatie voor een prachtige bruiloft. Het Kasteel Café is gevestigd op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh, dus de slotgracht, ophaalbrug en verdedigingstorens vormen het decor van uw bruiloft.

Creativiteit

Kasteel Café Heeren Dubbel is vernieuwend, origineel en luistert goed naar de wensen en behoeften van de gasten. Wij proberen een groot gevoel van gastvrijheid te creëren door een warme en informele benadering van onze gasten. Met een flinke dosis creativiteit maken wij van uw bruiloft een uniek feest. Kortom, wij zijn gedreven en enthousiast om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.

Trouwen

Mocht u gaan trouwen in de Habsburgerzaal van Kasteel Huis Bergh, dan kunnen wij onder meer uw receptie, de champagne en bruidstaart verzorgen in de Kasteeltuin. Voor een groot avondfeest is er ook genoeg ruimte bij het Kasteel Café. Laat u eerst verrassen door een heerlijk vijfgangendiner en geniet daarna van een geweldig mooi feest, eventueel met band.

Huwelijksnacht

Om uw trouwdag helemaal compleet te maken, kunt u deze speciale dag in stijl afsluiten met een romantische overnachting in een van de twee luxueuze torensuites.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om bij het Kasteel Café uw bruiloft te vieren? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314-675090. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl.

Afspraak maken

 

 Rondleiding Huis BerghKasteel Café Heeren DubbelHuis Bergh | Heeren Dubbel

Openingstijden

Doordeweeks en zaterdag: gesloten
Zondag alleen voor Take Away van 12:00 – 16:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy