6.5% | 33 cl 
De aroma’s van hop en kruiden overheersen. De smaak is zeer zacht, de subtiele bitterheid versterkt in de afdronk. Vrij volmondig, licht zoet, met een zacht moutkarakter. Geen ‘hopbom’.

7.0% | 33 cl
Aroma’s van mout, aangevuld met fruitige toetsen afkomstig van de gist. De smaak is lichtzoet in de aanzet, aangevuld met fruitigheid en hopbitter. Zacht in de afdronk.

8.0% | 33 cl
Een unieke mélange van Kasteel Donker en zoete kersenlikeur. Het fruit overvleugelt de mout in het moederbier Kasteel Donker waaraan evenwel toetsen van chocolade en peper herinneren.

11% | 33 cl 
Duidelijk aanwezige hopbitter en fruitigheid. Discreet aroma met fruitige toetsen, impressies van mout, kruidnagel en bloemen. Een evenwichtig bier, nooit zeer bitter. De alcohol valt op in de afdronk.

11% | 33 cl 
Een sterk, zoet tot bitter donkerbruin bier waarin de mout de boventoon aangeeft. Toetsen van karamel, koffie en chocolade.

11% | 33 cl
Evenaart de smaak van een tien jaar gerijpte Kasteel Donker. Eerst toetsen van geroosterde en gekarameliseerde mout, gevolgd door een delicaat hopbitter in de afdronk.

11% | 33 cl
Bier en koffie verenigd in één. De aroma’s en de smaak van karamel, cacao en geroosterde mout sluiten naadloos aan met het ‘zwarte goud’ en chocolade. Een verwarmende alcohol in de afdronk.

Overnachten bij Kasteel café Heeren Dubbel

Agenda overzicht

Geen aankomende evenementen gevonden

Volledig agenda overzicht

Heeren Dubbel sfeerimpressie

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Afwijkende openingstijden rondom de feestdagen

Zaterdag 24 december: regulier geopend 10.30-17.30

Zondag 25 december: Kerstbrunch van 11.00-14.00 (Uitsluitend op reservering) Niet geopend voor lunch en borrel.

Maandag 26 december: regulier geopend 10.30-17.30

 

Zaterdag 31 december, zondag 1 januari en maandag 2 januari: gesloten

Disclaimer - Privacy Policy