Feesten

Feest | Heeren DubbelEen feest moet vooral bijzonder zijn en dat begint bij een bijzondere locatie. Voeg daar een grote mate van gastvrijheid aan toe en u heeft de ideale uitvalsbasis voor een geslaagd feest. Heeren Dubbel maakt uw feest persoonlijk door goed te luisteren en creatief om te gaan met uw wensen en behoeften. Wij zorgen voor een onvergetelijk feest.

Ruimtes

De ingrediënten van een feest bij het Kasteel Café kunt u zelf samenstellen. Intiem dineren in de Opkamer of een informeel samenzijn in de Bakkerijbar behoren tot de opties. Onze Ruiterzaal is zelfs geschikt voor een (bruilofts)feest tot 150 gasten. Daarnaast is ons terras met uitkijk op het kasteel tijdens mooi weer een prachtige locatie voor een feest. 

Kasteel

Kasteel Huis Bergh is natuurlijk ook een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie, waar u ook een feest kunt reserveren. Heeren Dubbel kan ook hier uw diner, receptie of avondfeest verzorgen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om bij het Kasteel Café een feest te vieren? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 – 67 50 90. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl.

Afspraak maken

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.