Diner

Diner | Heeren DubbelHet is mogelijk om op reservering heerlijk te dineren bij het Kasteel Café. Dit kan al vanaf acht personen. Wij stellen in overleg met u een menu samen. Voor voorbeelden van hoe het diner eruit kan zien bekijkt u de menukaart.

Ruimtes

Afhankelijk van de grootte van de groep, kunt u zelf bepalen in welke ruimte u wilt gaan eten. De Opkamer is bijvoorbeeld voor maximaal 14 personen geschikt, maar wilt u reserveren voor een grote groep dan biedt de Ruiterzaal een aangename plek. Het Kasteel Café bereidt het liefst zoveel mogelijk ‘biologisch’.

Wijn

Een diner bij het Kasteel Café kan nog specialer door het te combineren met een wijnarrangement. Heeren Dubbel is namelijk een specialist op het gebied van wijn. Het Kasteel Café schenkt maar liefst 12 verschillende soorten wijnen per glas. Eigenaar en vinoloog Mark Bergevoet kan in combinatie met een diner een wijnarrangement verzorgen, maar ook is het mogelijk om alvorens het diner deel te nemen aan een wijnproeverij.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om bij het Kasteel Café te dineren? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314-675090. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl

Afspraak maken

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren wij thema-avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het gekozen thema centraal staan. Mark Bergevoet, mede-eigenaar en vinoloog, neemt u graag mee in de wondere wereld van de wijnen aan de hand van een wijnproeverij of -cursus. 

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alleen op reservering, vanaf 12 personen
Zaterdag: 12.00-17.30 uur
Zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.