Diner

Diner | Heeren DubbelHet is mogelijk om op reservering heerlijk te dineren bij het Kasteel Café. Dit kan al vanaf acht personen. Wij stellen in overleg met u een menu samen. Voor voorbeelden van hoe het diner eruit kan zien bekijkt u de menukaart.

Ruimtes

Afhankelijk van de grootte van de groep, kunt u zelf bepalen in welke ruimte u wilt gaan eten. De Opkamer is bijvoorbeeld voor maximaal 14 personen geschikt, maar wilt u reserveren voor een grote groep dan biedt de Ruiterzaal een aangename plek. Het Kasteel Café bereidt het liefst zoveel mogelijk ‘biologisch’.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om bij het Kasteel Café te dineren? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314-675090. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl

Afspraak maken

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.