Bruiloft & Feesten

Huis Bergh | Heeren DubbelKasteel Café Heeren Dubbel biedt allerlei mogelijkheden om van uw trouwdag, bruiloft, feest of diner iets bijzonders te maken.

Middeleeuwse sfeer

Heeren Dubbel is gevestigd in het oude koetshuis van Kasteel Huis Bergh en heeft verschillende zalen, ofwel middeleeuwse ruimtes die u kunt reserveren. Voor iedere gelegenheid is er een geschikte ruimte. Wij bieden een prachtige locatie, een grote gastvrijheid en een flinke dosis creativiteit.  

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een rondleiding? Neem dan telefonisch contact op via 0314 – 67 50 90. Mailen kan ook naar info@heerendubbel.nl.

Maak een afspraak

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.