Ga terug

Wildavond 17 november

Wildavond | Kasteel Café Heeren DubbelKasteel Café Heeren Dubbel staat aan de rand van 350 hectare jachtgebied. De vorige bewoners van Kasteel Huis Bergh waren fervent jachtliefhebbers die in deze omgeving jaagden. Niet voor niets komt het wild dat wij tijdens de wildavond voor u bereiden dan ook uit het Montferland. U loopt binnen in het gezellige Kasteel Café waar u aan tafel gaat voor een viergangenmenu.

Het menu is uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement.

Tijd: vanaf 19.00 uur tot 22:30 uur.
Kosten voor het viergangenmenu: €42,50 per persoon.

Reserveren kan via 0314-675090, info@heerendubbel.nl of door het formulier hieronder in te vullen.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.