Ga terug

Whiskyproeverij – Misschien onbekend maar zeker niet onbemind

Whiskyproeverij | Kasteel Café Heeren DubbelWhiskyproeverij | Kasteel Café Heeren Dubbel

Whiskyproeverij “Misschien onbekend maar zeker niet onbemind.”

U heeft vast u eigen favoriete merk als het om whisky gaat. Maar in Schotland zijn meer dan 125 distilleerderijen en u heeft ze vast nog niet allemaal kunnen proeven. Op 25 januari neemt Whisky Ambassador Marc van Gemert u mee langs niet voor de hand liggende distilleerderijen. Hij vertelt u alles over wat u kunt beleven in de whisky en over de distilleerderijen. 

Tijd: vanaf 20:00 uur.
Kosten: €32,50 p.p.

Deze whiskyproeverij is ook te verkrijgen als cadeaubon!

Reserveren kan via 0314-675090info@heerendubbel.nl of door het formulier hieronder in te vullen.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.