Ga terug

Whiskyproeverij – Peaty

Whiskyproeverij | Kasteel Café Heeren DubbelWhiskyproeverij | Kasteel Café Heeren DubbelHet whisky-seizoen is weer begonnen! Vrijdag 12 oktober kunt u bij ons in de bakkerijbar de lekkerste whisky’s proeven. Whisky liefhebber en lid van de Dutch Whisky Society Marc van Gemert neemt u mee in de wereld van whisky’s, vertelt er alles over en zet de beste whisky’s voor u klaar. Het thema van deze avond is ‘Peaty’ oftewel een turf gestookte proeverij.

Tijd: vanaf 20:00 uur.
Kosten: €30,- p.p.

Deze whiskyproeverij is ook te verkrijgen als cadeaubon!

Reserveren kan via 0314-675090info@heerendubbel.nl of door het formulier hieronder in te vullen.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.