Ga terug

Whiskydiner

Heeren Dubbel WhiskydinerMarc van Gemert heeft ons deze winter weer meermaals verwarmd met gezellige whisky-avonden in onze bakkerijbar: knetterend haardvuur, de gure wind rondom het kasteel en een heerlijk glas whisky in de hand… Ook al lijkt het whiskyseizoen ten einde, niet is minder waar! Want is whisky niet net zo complex, intens en divers als wijn?

Op 18 mei kunt genieten van een 4-gangen diner, bereid door ons nieuwe keukenteam, met bij elke gang een passend glas whisky. Marc zal u meenemen op een culinaire whisky-reis. Na het diner kan er nageborreld worden met een glaasje whisky in de bakkerijbar.

Datum: 18 mei 2019
Inloop: 18:00 uur
Kosten: € 57,50

Uitsluitend op reservering, via 0314-675090, info@heerendubbel.nl of door het formulier hieronder in te vullen.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.