Ga terug

[VOL] Game of Thrones Whisky Collectie – Whisky avond

Game Of Thrones Single Malt Whisky The Complete Collection

WINTER IS COMING!
Voor het laatste seizoen de succesvolle televisie serie Games of Thrones lanceerde Diago een whisky collectie ter ere van deze serie. Deze unieke uitgave is een gelimiteerde batch die verzamelaars graag aan hun verzameling willen toevoegen. Op deze avond zullen er 7 flessen uit deze exclusieve selecties worden aangebroken. Je krijgt whisky’s te proeven met het smaakpallet uit heel Schotland.

We openen de avond om 18:00 met de voorafgaande Whisky daghap.

Voor de mensen die liever alleen mee willen doen met de Whisky avond? Om 19:30 is  de behaaglijke bakkerijbar geopend en hebben we de haard al voor je aangestoken. Proef de warme sfeer die de klassieke kasteelruimte met zich mee brengt. Om 20:00 zullen we de eerste flessen open trekken, en kun je genieten van de diverse smaken van 7 Schotse distileerderijen! De avond zelf zal rond 22:30 ten einde komen, maar uiteraard is het mogelijk om na die tijd nog lekker na te borrelen.

WAT KRIJG JE?

Voor de Game of Thrones Whisky avond zullen we 7 proefglazen met whisky voor je klaarmaken. Er staat water en brood rond om de smaak te neutraliseren. Voor de lekkere trek serveren wij ook nog een lekker borrelplankje. 

  • Dalwhinnie Winter’s Frost  –  Game of Thrones House Stark
  • Singleton of Glendullan Select  –  Game of Thrones House Tully
  • Cardhu Gold Reserve  –  Game of Thrones House Targaryen
  • Lagavulin 9 Year Old  –  Game of Thrones House Lannister
  • Oban Bay Reserve  –  Game of Thrones The Night’s Watch
  • Talisker Select Reserve  –  Game of Thrones House Greyjoy
  • Royal Lochnagar 12 Year Old  –  Game of Thrones House Baratheon

Voor deze avond zitten we vol, reserveren is dus niet meer mogelijk. Wel kun je nog deelnemen aan de Arran Tasting Experience!

Whisky avond - Reserveer je plek

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:30 uur.

Disclaimer - Privacy Policy