Ga terug

Speciale whiskyproeverij

Whiskyproeverij | Kasteel Café Heeren DubbelOp 9 maart een speciale whiskyproeverij: een horizontale line-up van de Schotse distilleerderij Wolfsburn. Dit is de meest noordelijk gelegen distilleerderij van het vaste land, vlakbij Thurso.

De proeverij wordt gegeven met gastspreker Max de Wolf, de Wolfsburn kenner van Nederland. Whisky ambassador Marc van Gemert en Max bezochten samen Wolfsburn in oktober 2018, en speciaal voor deze proeverij hebben Max en Marc van de distillery in Schotland twee zeldzame whiskyflessen naar Nederland overlaten komen. Een unieke mogelijkheid om deze in Nederland te kunnen proeven.

Tijd: vanaf 20:00 uur.
Kosten: €32,50 p.p.

Deze whiskyproeverij is ook te verkrijgen als cadeaubon!

Reserveren kan via 0314-675090info@heerendubbel.nl of door het formulier hieronder in te vullen.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.