Ga terug

Paasbrunch

Paasbrunch | Kasteel Café Heeren Dubbel

Ook dit jaar serveren wij weer een lekkere paasbrunch op Eerste Paasdag van 11:00 tot 14:00 uur. Laat ons jullie verwelkomen met een kopje koffie en verse jus d’orange. Geniet van verse broodsoorten met divers beleg, warme brunch-items en natuurlijk eieren! Kakelverse scharreleieren van onze vaste leverancier ‘De Achterhoekse Scharrelei’. Zij zorgen ervoor dat hun hennen ruim kunnen scharrelen, Huub brengt ze dagvers bij ons lang! Voor de liefhebber zal er ook nog een chocolade eitje te snoepen zijn…

Zien we u dan?

Aanvang: 11:00 uur.
Kosten: € 29,50 per persoon.

Uitsluitend op reservering, via 0314-675090, info@heerendubbel.nl of door het formulier hieronder in te vullen.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.