Ga terug

Vier de kerst bij Heeren Dubbel!

Kerstbrunch Heeren Dubbel

KERST VIEREN DOE JE MET Z’N ALLEN

De feestdagen, kijk je er al naar uit? De gezelligheid, de warme Chocomel, dikke klodder slagroom erop. Wij kunnen zeker niet wachten. Maar wie organiseert dit jaar nou de kerstbrunch? Een snelle blik op de agenda wijst dat jij dit jaar aan de beurt bent om alles te regelen.

Waar moet je beginnen? Wie komen er allemaal? Neemt je zus haar nieuwe vriend mee, en komt je schoonfamilie ook? Wat wilden je ouders ook alweer te drinken. Welke speciale gerechten moet je dit jaar klaar maken, en hoe ga je zorgen voor een geslaagde dag. Het is nog geen december, en je schiet nu al in de stress.

Eigenlijk wil je het helemaal niet organiseren, dat snappen we. Het is namelijk een stuk makkelijker om langs te komen bij anderen. Je kijkt naar andere familieleden die het misschien willen organiseren, maar niemand heeft interesse. Je wil het eigenlijk wel aan je schoonfamilie vragen, maar eigenlijk kun je dat niet maken! Ze hadden je vorige feestdagen ook al uit de brand geholpen.

Alles lijkt somber: het ziet ernaar uit dat je toch de organisatie moet regelen. Maar wat dacht je van het volgende: wij regelen de organisatie, en jij strijkt met de eer! De kerst bij Heeren Dubbel vieren, dat is zo gek nog niet!

25 december houden wij onze kerstbrunch van 11:00 tot 14:00, en jij kunt erbij zijn! Neem je je partner mee, en gaan jullie met z’n tweetjes? Of nodig je liever de hele familie uit? Scheelt jou weer een hoop organiseren en koken. Er is geen betere plek om de kerst te ervaren dan in ons versierde koetshuis. We pakken uit met een groot buffet en we leggen jullie helemaal in de watten! Wat kun je van deze brunch verwachten?

Onbeperkt koffie, thee, melk, vers geperste jus d’orange

Liever een glaasje gluhwein? Dat mag natuurlijk ook!

 

Een heerlijk tomaten- of pompoensoepje vooraf

 

Koud buffet:

Diverse broodsoorten en zoete koffiebroodjes met roomboter, diverse vleeswaren en kaassoorten, gekookte zalmzijde

 

Saladebuffet:

Carpaccio, Marokkaanse salade, salade met geitenkaas en pompoen en noten,  huisgemaakte tonijnsalade, rundvleessalade

 

Warm Buffet:

Flammkuchen pulled pork in puntjes gesneden, tortilla van chipolataworstjes, groentenquiche en een ragout van bospaddestoelen.

 

Live Cooking!

Een eitje naar wens gebakken… spiegel, met bacon, scrambled, het kan allemaal.

En natuurlijk: American pancakes!

 

Zoete nagerechten:

Tiramisu van karamel, 2 smaken panna cotta ( appel – vanille ) met bosvruchten .

 

Uitgebreide kerstbrunch à €29,50 per persoon

 

Leg de lat hoog, en ervaar met z’n alleen een onvergetelijke kerst bij Heeren Dubbel. Door het formulier hieronder in te vullen reserveer je direct een plaats. Ook kun je bellen op 0314-675090 of mailen naar info@heerendubbel.nl.

Uiteraard kun je ook nog reserveren voor onze Wildavond. Check onderaan de pagina voor meer informatie.

We zien je dan!

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:30 – 17:00 uur.

Disclaimer - Privacy Policy