Ga terug

Kerstbrunch

Kerstbrunch | Kasteel Café Heeren Dubbel

Het Kasteel Café organiseert ieder jaar een heerlijke kerstbrunch op eerste kerstdag. U kunt genieten van diverse broodsoorten en broodjes, soepen, diverse vleeswaren en kaassoorten, gerookte zalm, tonijnsalade, quiches, roerei met bacon, Ardennerham met meloen, heerlijke kalfsragout en meer lekkernijen.
Wij zien u graag op eerste kerstdag!

Tijd: 11.00 tot 14.00 uur.
Kosten: € 29,50 per persoon incl. koffie, thee, melk en jus d’orange.

Reserveren 

Wij adviseren u om tijdig te reserveren. Dit kan telefonisch: 0314 – 67 50 90, via mail: info@heerendubbel.nl of met onderstaand formulier. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel is een horecagelegenheid op een prachtige locatie, namelijk op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. U kunt onder meer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie of een diner. Daarnaast biedt Heeren Dubbel mogelijkheden voor feesten, bruiloften en partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Disclaimer - Privacy Policy

Heeren Dubbel

Hof van Bergh 8
's-Heerenberg
T: +31 (0) 314 - 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Let ook op onze speciale thema-avonden buiten de openingstijden, zoals de kerstbrunch, proeverijen en wildavonden. Volg ons hiervoor op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Uiteraard gelden er voor groepen, evenementen en feesten ruimere openingstijden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.