Yes! Kasteel Café Heeren Dubbel mag op 1 juni haar deuren weer openen!

 

Wij zijn de afgelopen weken achter de schermen (leuke woordspeling) bezig geweest om ons Kasteel Café en terras aan te passen op de anderhalve meter samenleving, en kunnen niet wachten tot wij jullie weer mogen verwelkomen.

Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM en de Koninklijke Horeca Nederland voor de horeca heeft opgesteld. Daarom vragen wij u om bij een bezoek 1,5 meter afstand te houden, en bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Tijdens uw bezoek aan Kasteel Café Heeren Dubbel bieden wij u op verschillende plaatsen de mogelijkheid om uw handen te wassen met desinfectiezeep; wij zorgen ervoor dat menukaarten, tafels, stoelen, sanitair en overige voorzieningen constant gereinigd worden.

U bent bij ons van harte welkom, met z’n tweeën of met uw gezin: vriendengroepen van meer dan 3 personen mogen bij ons niet bij elkaar zitten. Ook is het niet toegestaan om zelf de tafels en stoelen te verschuiven, omdat dit de anderhalve meter opstelling in gevaar brengt. Wanneer u als gezin meerdere stoelen nodig heeft, zal één van onze medewerkers deze voor u organiseren. Volgt u ten alle tijden de aanwijzingen en het advies van onze medewerkers op, het niet naleven van de regels kan ons namelijk een hoge boete opleveren.

Op dit moment mogen wij maximaal 30 personen ontvangen in ons Kasteel Café, u kunt voorafgaand aan uw bezoek een tafel binnen reserveren voor één van de volgende tijdstippen:

  • 10:30 – 12:30
  • 12:45 – 14:15
  • 14:30 – 16:00
  • 16:15 – 17:30

Na reservering bent u verzekerd van een tafel in ons Kasteel Café. U kunt reserveren per email: info@heerendubbel.nl of telefonisch via 0314 – 67 50 90.

Wij hebben een ruim terras en kunnen hier ook meer mensen ontvangen met inachtneming van de anderhalve meterregels. Deze gasten mogen echter niet naar binnen als het weer het laat afweten, om deze reden kunnen wij ook geen reserveringen aannemen voor het terras.

Wij hopen u graag snel weer te zien! Samen zorgen wij ervoor dat onze gasten en onze medewerkers veilig en gezond kunnen gaan genieten van de horeca!

Openingstijden

In ieder geval tot 6 april gesloten i.v.m. het coronavirus.
Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: 10.30-17.30 uur

Disclaimer - Privacy Policy